Anar directament a les notícies

Morera afirma que la dimissió de Johnson és només el començament

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El portaveu de Compromís en les Corts, Enric Morera, ha assegurat que la dimissió de la secretària autonòmica de Comunicació i exdirectora de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV), Lola Johnson “és el principi i arriba tard”, i alhora ha advertit que la seua formació va a “anar a per tots els que ens han arruïnat”.

Morera s’ha pronunciat així arran de la dimissió de Johnson després de ser imputada en una causa oberta pels presumptes delictes d’apropiació indeguda, administració deslleial i malversació de cabals públics, en relació amb un presumpte forat econòmic RTVV, després d’una denúncia de Compromís.

En aquest sentit, ha assenyalat que la dimissió de Johnson “era d’esperar”, però, de no produir-se, el president de la Generalitat, Alberto Fabra, “estaria incomplint de nou amb la seua doctrina i amb les seues irregulars línies roges”.

Així mateix, ha criticat que Johnson, “després de la seua trajectòria pública, no tenia per què haver estat repescada” per al Consell. Morera, sobre això, ha afirmat que és un fet que “demostra que els d’abans i els d’ara són els mateixos”.

Morera considera que la dimissió de Johnson “és el principi de les reaccions” a la denúncia que s’ha presentat per l’Associació Jurídica Primavera Valenciana en col·laboració amb Compromís.

“Arriba tard, però arriba i volem advertir a tots els que han tingut alguna responsabilitat en l’empobriment dels valencians i valencianes, en el saqueig de l’administració pública o en el tancament de RTVV que seran els següents a abandonar la vida pública, per les urnes o per la via penal, però que, a més, pagaran i respondran per les seues gestions i per la seua irresponsabilitat”, ha advertit Morera, que ha afirmat que “no quedarà cap dels que ens han arruïnat en la impunitat que tenen ara”.