Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha declarat que “la supressió dels incentius a la cogeneració per part del govern espanyol suposa un autèntic colp baix, una traïció en tota la regla, als interessos de la indústria ceràmica castellonenca, i no només als empresaris, sinó també als treballadors, que ara veuen més en perill els seus llocs de treball. I és que el govern de Madrid està disposat a incentivar, per exemple, la indústria automobilística, però no la ceràmica, per més que siga clau per al manteniment de l’economia i les llocs de treball a les nostres comarques”

Pañella ha dit que “una de dues, o el PP castellonenc els mentia descaradament als empresaris, quan els assegurava que aconseguiria aturar aquestes mesures, o bé la seua força i possibilitats de pressió sobre els seus dirigents de Madrid són encara menors del que havia semblat fins ara. I tant una com l’altra opció no deixen en massa bon lloc els dirigents castellonencs del PP”.

El diputat de Compromís ha exigit “que es retornen les ajudes a la cogeneració en el sector ceràmic, i que es pose fi així a l’amenaça per al sector que constitueixen les actuals decisions. Perquè ens estem jugant una part important del futur econòmic de les comarques de Castelló i, amb ells, el manteniment o la recuperació de molts llocs de treball. I això, des de Compromís, no estem disposats a acceptar-ho”.