Bota al contingut principal

El portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha assenyalat hui que “l’absoluta manca de sensibilitat demostrada per la Consellera d’Educació, Maria José Catalá en oposar-se a l’obertura dels menjadors escolars en estiu la inhabilita per a estar al front d’eixa Conselleria”.

 “És vergonyós que un membre de l’executiu valencià assegure que l’assistència als menors que no tenen per a menjar s’haja de resoldre des de la família i no per la Conselleria d’Educació. Açò ho diu Catalá per a llevar-se responsabilitats des d’un departament que ha de ser fonamental en la lluita contra la malnutrició i l’exclusió social, ja que des d’Educació es té la infraestructura per a fer front a esta situació”.

 Segons Oltra “la intenció última de posicionaments com el de Catalá és invisibilitzar tant com els siga possible la pobresa. En compte de tractar d’amagar el que està passant el que han de fer des del govern del PP és canviar les polítiques que estan duent a terme que, com tothom pot comprovar, estan provocant un augment alarmant de les desigualtats i la pobresa”.