Anar directament a les notícies

Compromís considera “trencada la legislatura” si el PP no reconsidera la suspensió a Mónica Oltra

Publicat el en Llibertat i Igualtat

El síndic de Compromís, Enric Morera, ha advertit al president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, que haurà “trencat la legislatura” si no reconsidera la suspensió d’un mes de sou i faena aplicada a Oltra.

Morera ha fet aquesta advertència durant la seua intervenció en la sessió de control a les Corts valencianes, on ha acusat el PP d’aplicar “de manera abusiva un reglament amb la seua majoria absoluta”.

La suspensió d’un mes a la diputada de Compromís Mónica Oltra, aprovada amb els únics vots del PP aquest dimecres, ha centrat part del debat d’aquest dijous durant la sessió de control al president Alberto Fabra. Durant el seu torn d’intervenció, Morera, ha lamentat el que ha qualificat de “mesura indigna” i de “gravíssim atemptat a les institucions democràtiques”. Morera ha acusat directament Fabra d’instigar aquesta suspensió i ha dit que el PP “no pot donar lliçons”.

El portaveu de la coalició ha preguntat a Fabra si està d’acord amb aquesta “persecució” i s’ha demanat quina és la inhabilitació per als responsables dels diferents casos de corrupció, dels responsables d’haver tancat Ràdio Televisió Valenciana, de l’elevat deute públic o dels 700.000 valencians en l’atur.

“S’han dedicat a acaçar la diputada que més ha perseguit la corrupció en aquesta cambra i no ens faran callar”, ha dit Morera.