Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que els informes dels pèrits d’Hisenda, que confirmen que s’han falsejat els comptes del PP en el cas Gürtel, “vénen a acreditar que el PP ha mentit amb els seus comptes a la Justícia, als òrgans de control com el Tribunal de Comptes, al parlament on es va negar per activa i per passiva el finançament il·legal i la campanya fraudulenta i a la ciutadania”.

Per tots aquests motius, Morera considera que el PPCV “no pot romandre en silenci ni un minut més ni pot seguir sense fer res, sense prendre mesures, sense reclamar responsabilitats polítiques als culpables d’aquesta estafa comptable a la justícia, a les Corts i a la ciutadania. La memòria dels dirigents del PP és molt curta i haurem de recuperar els vídeos de les sessions de control al parlament valencià, on primer Camps i després Fabra, han negat la major i, en vista als informes dels perits d’Hisenda, ens han mentit descaradament”.

Morera ha demanat a la nova direcció del PPCV que no seguisca els passos de l’anterior direcció, “encara que pràcticament siga la mateixa i amb les mateixes persones. Ara és el moment de demostrar que tenen línies roges contra la corrupció i ara és el moment per demostrar la transparència de la que tant presumeixen”.