Bota al contingut principal

El diputat del grup parlamentari Compromís, Juan Ponce, ha criticat l’anunci del Consell sobre la presentació d’un recurs a la sentència del TSJCV que condemna a la Generalitat pels estudis de d’impacte ambiental realitzats per Vaersa.

 Per a Ponce “el que ha de fer el govern del PP és acatar esta sentència i reconéixer la situació irregular que ha suposat que els tècnics de Vaersa suplanten la tasca que han de desenvolupar els funcionaris”.

 En este sentit Compromís va a demanar la compareixença de la consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, Isabel Bonig, per què done explicacions en seu parlamentària d’estes irregularitats en l’aprovació d’estudis d’impacte ambiental, “una situació que considerem molt greu”, ha assegurat Ponce.

 Des de Compromís es denuncia que la Conselleria de Territori no ha cobert totes les vacants de funcionaris ni ha creat les necessàries per realitzar els estudis d’impacte ambiental, “així ens hem trobat que hi havia més tècnics a Vaersa que funcionaris a la Conselleria, una situació creada amb tota intencionalitat pel govern del PP per a rebaixar els controls necessaris per a este tipus d’estudis”, ha conclòs Ponce.