Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “anem a registrar una pregunta parlamentària per a que la Conselleria d’Infraestructures explique per què es manté paralitzada la rehabilitació del barri de les 98 Vivendes de Crevillent que, en l’actualitat, es troba en un lamentable estat d’abandonament”.

 

Mollà ha assenyalat que “l’any 2010 l’actual president de Les Corts, Juan Cotino, i l’alcalde crevillentí, César Augusto Asencio, asseguraren que el barri seria rehabilitat en l’any 2011 dins del programa d’ajuda a la vivenda 2010-2015, pel qual la Generalitat abonaria 11 milions d’euros per a les obres, el Govern central nou i l’Ajuntament els 7,4 milions restants”.

 

“Tanmateix, quatre anys després el que hi ha és un barri completament abandonat amb vivendes on s’acumulen tot tipus de residus, fins i tot animals morts, i que s’ha convertit en un vertader problema d’insalubritat, especialment per al col·legi Pàrroc Francisco Mas que es troba junt a estos edificis abandonats”, ha destacat.

 

En este sentit, Mireia Mollà ha explicat que “anem a exigir al Govern valencià que done explicacions sobre l’incumpliment del seu compromís amb el barri de les 98 vivendes i aclarisca si pensa desenvolupar esta actuació o la dóna ja per abandonada”.

 

“L’actitud de les diferents administracions en este cas és vergonyosa, ja que no només no han desenvolupat les obres prevists, sinó que, a més, han permès que el barri se sumira en un total estat d’abandonament i brutícia”, ha conclòs la diputada de Compromís.