Bota al contingut principal

El diputat de Compromís-Equo en el Congrés, Joan Baldoví, ha lamentat hui que “el Govern central no augmente el pressupost per a la conservació de carreteres de les comarques d’Alacant, si tenim en compte que la província ocupa el lloc 26 de tot l’Estat en inversions per al manteniment d’este tipus d’infraestructures”. 

Baldoví ha explicat que “registràrem una pregunta parlamentària per a que el Ministeri de Foment explicara les inversions previstes pel que fa a la conservació de les carreteres i eliminació de punt negres i, en concret, férem referència a les deficiències de punts concrets de la xarxa viària”.

 “Però en la seua resposta, Foment s’ha limitat a dir que les actuacions i inversions previstes són les que ja reflecteixen els Pressupostos Generals de l’Estat, de manera que se certifica el greuge comparatiu d’Alacant, que rep estos fons mínims, tot i que pateix encara moltes deficiències viàries i acumula nombrosos punts negres”, ha destacat.

El diputat de Compromís-Equo ha afirmat que “el bon estat de la xarxa viària és clau per reduir la xifra d’accidents de circulació i cal recordar que les comarques d’Alacant acumularen 25 víctimes mortals per esta causa en 2013”.