Bota al contingut principal

 

La portaveu adjunta del grup parlamentari Compromís, Mónica Oltra, ha assenyalat hui que les converses de la investigació judicial del cas Rabassa entre el nebot del President de Les Corts, l’empresari Vicente Cotino i el també empresari Enrique Ortiz “evidencien una manera de regular la política de forma mafiosa, que lamentablement ja no ens sorprèn”.

Segons Oltra “tenim un President de Les Corts, Juan Cotino, que en qualsevol país civilitzat, en qualsevol democràcia avançada no estaria al front d’una institució tan important com el Parlament, no perquè estiga imputat o no, sinó perquè el contingut d’una conversa com esta l’inhabilita directament, ja que és obvi que ell feia de mediador amb els corrompedors per a saquejar les arques públiques”.

En les converses es deixa ben clar que ells ja saben un any abans d’adjudicar a Iberdrola els parc eòlics que això seria així. Tot el que s’entreveu d’estes converses explica la situació en què ara ens trobem, com ens hem quedat sense Bancaixa, sense la CAM, sense el poder financer dels valencians. Ha estat un assalt a les institucions polítiques que ha acabat amb la ruïna dels valencians i amb els dirigents del PP enriquits i el seu partit finançat de forma irregular “, ha explicat la diputada de Compromís.

És increïble que algú com Juan Cotino seguisca al capdavant de les institucions. Des del PP no estan disposats a netejar la seua casa, hauran de ser els ciutadans els que realitzen eixa neteja en les eleccions”, ha conclòs Oltra.