Bota al contingut principal

El diputat de Compromís en les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha anunciat que la seua formació donarà suport i participarà en la concentració convocada per a demà dimarts, a les 19.30 hores en la Plaça de l’Ajuntament del cap i casal per a denunciar l’agressió transfòbica que tingué lloc el passat dissabte per la matinada en la ciutat de València.

Segons ha informat Ferri, “una dona transsexual va ser insultada i agredida brutalment per dos individus, que anaven en cotxe i que l’agafaren del braç i l’arrossegaren per la calçada, provocant greus cremades al seu cos”.

Per al parlamentari de Compromís, “es tracta d’una brutal agressió que no pot quedar impune, per la qual cosa, demanem a les autoritats que actuen amb celeritat per posar als autors de l’agressió en disposició de la justícia. Esta brutal acció, registrada després de la manifestació del Dia de l’Orgull a València no pot caure en l’oblit i els seus autors no poden estar ni un dia més en llibertat, perquè són persones que odien la diversitat i que no dubten en atacar a les persones que no són com ells, posant en perill la vida dels agredits”.

Ferri ha fet una crida perquè la ciutadania participe en la concentració de demà, “per a demostrar que la nostra societat és oberta i tolerant i que entre totes i tots anem a aïllar als violents per a sempre”.