Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha presentat “una pregunta parlamentària a la consellera d’Educació per a que ens explique què passa amb els 14 centres educatius les obres dels quals el president de la Generalitat va assegurar que estarien finalitzades abans d’acabar aquest curs, però que a hores d’ara continuen sense ni tan sols licitar-se les obres de construcció”.

Pañella ha ironitzat afirmant que “es veu que, malgrat que el president va dir que tancava Canal 9 per a poder atendre els col.legis, ni així no ho ha fet” i ha recordat que “entre aquests 14 centres, es troben els d’Almassora, Borriana, la Vall d’Uixó i Vinaròs, a les comarques de Castelló, dels quals, com de tota la resta, continuem sense saber què passa amb ells. Per això exigim saber en quin estat es troba el procés d’adjudicació i realització de les obres, i quina data té prevista la conselleria per a la inauguració de les seues instal.lacions”.

El diputat de Compromís ha assegurat que “en la pràctica totalitat d’aquests centres, l’alumnat continua assistint a classe en barracons, alguns dels quals mantinguts durant anys, en unes condicions inacceptables per a un país de la Unió Europea. Però el Consell del PP sembla massa ocupat en afavorir els col.legis privats i en cedir-los terrenys públics per a les seues instal.lacions, com per a poder dedicar-se al que hauria de ser la seua primera obligació, garantir un lloc públic i de qualitat a tot l’alumnat que així ho demane”.