Anar directament a les notícies

Oltra: “No té sentit prescindir de forma sistemàtica d’uns professionals l’experiència dels quals és un valor afegit per a la nostra sanitat pública”

Publicat el en Sanitat i Benestar

La portaveu adjunta del grup parlamentari Compromís, Mónica Oltra, s’ha referit al nou revés judicial al Consell amb la sentència del TSJ que anul·la la jubilació forçosa de metges i infermers. Per a Oltra “esta sentència torna a posar en evidència que la falta de diàleg i consens del govern del PP amb els treballadors que ofereixen els servicis públics acaba costant molt car”.

Per a Oltra “que Sanitat aprovara l’ordre de jubilació forçosa del personal sanitari sense comptar amb el necessari informe del Consell Jurídic Consultiu i sense seure a negociar amb els representants dels treballadors feia preveure este desenllaç”.

“Nosaltres entenem que en el cas del personal sanitari, quan arriba l’edat de jubilació i a proposta de l’interessat, l’administració hauria d’estudiar cas per cas, per a valorar la seua continuïtat, perquè està clar que no té sentit prescindir de forma sistemàtica d’uns professionals l’experiència dels quals és un valor afegit per a la nostra sanitat pública”, ha assegurat la diputada de Compromís.