Bota al contingut principal

La portaveu adjunta del grup parlamentari Compromís, Mónica Oltra, s’ha referit al nou revés judicial al Consell amb la sentència del TSJ que anul·la la jubilació forçosa de metges i infermers. Per a Oltra “esta sentència torna a posar en evidència que la falta de diàleg i consens del govern del PP amb els treballadors que ofereixen els servicis públics acaba costant molt car”.

 

Per a Oltra “que Sanitat aprovara l’ordre de jubilació forçosa del personal sanitari sense comptar amb el necessari informe del Consell Jurídic Consultiu i sense seure a negociar amb els representants dels treballadors feia preveure este desenllaç”.

 

“Nosaltres entenem que en el cas del personal sanitari, quan arriba l’edat de jubilació i a proposta de l’interessat, l’administració hauria d’estudiar cas per cas, per a valorar la seua continuïtat, perquè està clar que no té sentit prescindir de forma sistemàtica d’uns professionals l’experiència dels quals és un valor afegit per a la nostra sanitat pública”, ha assegurat la diputada de Compromís.