Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “hem de lamentar que el mapa de projectes inacabats augmente en la ciutat d’Alacant amb el pegat en què s’ha convertit el pla Badia Nord promès pel Consell per connectar l’Albufereta amb la platja del Postiguet”.

 

“Després dels anys de retard, finalment el projecte ha acabat amb un simple sender per a vianants sense elements bàsics que queda molt lluny del passeig amb miradors i carril bici entre el Postiguet i l’Albufereta que començà a construir-se en 2011 en unes obres que van haver de paralitzar-se en 2012 per la manca de recursos del Consell”, ha destacat.

 

En este sentit, la diputada ha afirmat que “malauradament veiem una vegada més com el Govern valencià, que ha malbaratat gran quantitat de recursos al llarg d’estos anys, abandona un projecte per revitalitzar el municipi del que es venia parlant des de fa més de vint anys”.

 

Alhora, el secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha apuntat que “en el cas del pla Badia Nord ocorre com molts altres projectes de la ciutat que han acabat en pegats i que, per tant, han perdut tot el seu valor estratègic i transformador”.

 

“Davant esta situació, des de Compromís tornem a reivindicar la importància de teixir un projecte de futur per al nostre municipi, que siga coherent i sota una mirada global que assegure un model clar per a Alacant”, ha conclòs.