Bota al contingut principal

Representants de la Coalició Compromís s’han reunit este matí a València amb la Confederació d’Organizacions Empresarials de la Comunitat Valenciana (Cierval) per tractar la discriminació que matèria d’inversions que pateix el territori valencià per part del govern central.

 

La representació de Cierval, que ha encapçalat el seu president, José Vicente González, ha presentat a la coalició el seu document en què es recullen les infraestructures prioritàries per ser executades a la Comunitat Valenciana durant els pròxims deu anys. Des de la Cierval s’ha destacat la necessitat de què l’estat invertisca en el territori valencià l’equivalent a la seua població, per tant el 10,7% de la inversió i no el 6,2% que s’està invertint ens els últims anys.

 

Per la seua banda el portaveu de Compromís, Enric Morera, ha assenyalat que “és important que cada vegada més veus de la societat civil se sumen a la reivindicació d’un tractament just per al nostre territori i planten cara a esta situació insostenible de gravíssima discriminació en finançament autonòmic i en inversió, per a recuperar el benestar perdut per al poble valencià”.