Bota al contingut principal

La diputada i portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha indicat hui que “l’alcaldessa, Mercedes Alonso, té demà l’oportunitat de defensar d’una vegada els interessos dels il·licitans i il·licitanes si accedeix a reclamar al Govern valencià que solucione les mancances en sanitat que pateix el nostre municipi”. 

Mollà ha assenyalat que “fins ara hem comprovat com l’alcaldessa prefereix tapar les vergonyes dels seus companys de partit, abans que posar-se del costat de la ciutadania i denunciar els problemes en un servei bàsic com és la sanitat”. 

“Des de Compromís venim denunciant al llarg d’estos anys problemes com la reducció dels horaris dels centres de salut, l’augment de les llistes d’espera, el trencament del mamògraf, la derivació de pacients a centres privats des de l’Hospital del Vinalopó o la imposició del copagament sanitari, entre altres qüestions”, ha destacat.

Tanmateix, la diputada i portaveu ha apuntat que “en totes estes qüestions mai hem trobat a l’equip de govern, tot i que és el primer que ha de defensar el que és un dret dels ciutadans i ciutadanes”. 

A més, Mireia Mollà ha afirmat que “des de Compromís animem als il·licitans i il·licitanes a denunciar les deficiències que coneixen en l’àmbit sanitari a través del hashtag #VolemSalut, de manera que les puguem fer arribar a l’alcaldessa i al conseller, Manuel Llombart, per a que deixen de mirar cap a un altre costat davant esta situació”.