Bota al contingut principal

Compromís ha realitzat una valoració negativa del paper que jugà el conseller d’Hisenda Juan Carlos Moragues ahir en el Consell de Política Fiscal i Financera, per limitar-se a abstindre’s en la votació i no posar damunt de la taula la via judicial per reclamar els recursos econòmics que pertoquen als valencians i que el govern central ens nega.

 

Segons ha assenyalat el portaveu adjunt de Compromís, Fran Ferri, “novament el conseller d’Hisenda ha tornat de Madrid sense aconseguir res. Moragues no ha aconseguit ni obrir el debat per un finançament més just, ni un compromís de pagament del deute històric, ni tan sols un fons provisional”.

 

“Des de Compromís creiem que el Partit Popular és incapaç de defensar els interessos de la societat valenciana i per això tornem a exigir  a Fabra que envie un requeriment formal i, si no fan cas, que demande judicialment a Rajoy per tractar als valencians com a ciutadans de segona”.

 

“No és el moment de plorar, no és el moment de tindre complexos. És el moment d’actuar, perquè ja estem farts del saqueig del PP valencià i de l’espoli del govern central”, ha conclòs Ferri.