Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha declarat que “les cues que es formen al registre civil de Castelló són inadmissibles, i en dies de pluja arriben a uns extrems indignants, deixant la ciutadania durant hores baix l’aigua, per a poder accedir a un servei que només dóna 20 números al dia per a atendre’ls”

Segons ha explicat Pañella, “són molts els ciutadans que han de fer cua durant dies i matinar des d’abans de les sis del matí, per a poder ser un dels “agraciats” que aconsegueix un d’eixos únics 20 números diaris. Són molts els que han fet cua des de les 7 del matí i, quan finalment han aconseguit arribat al mostrador, s’han trobat que ja no els donaven número. Aquesta situació tercermundista i degradant, impròpia d’un país de la Unió Europea, es repeteix dia rere dia, sense que ningú es mostre decidit a posar-li remei”.

Davant d’aquesta situació, el diputat de Compromís ha presentat al Consell “una pregunta parlamentària per a saber si el govern valencià és conscient d’aquesta situació i per a que ens diga quines mesures pensa prendre, dins de les seues competències, i dins de quins terminis, per a posar fi d’una vegada a aquesta situació inadmissible”.