Anar directament a les notícies

Pañella “les cues en el registre civil de Castelló són inadmissibles”

Publicat el en General

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha declarat que “les cues que es formen al registre civil de Castelló són inadmissibles, i en dies de pluja arriben a uns extrems indignants, deixant la ciutadania durant hores baix l’aigua, per a poder accedir a un servei que només dóna 20 números al dia per a atendre’ls”

Segons ha explicat Pañella, “són molts els ciutadans que han de fer cua durant dies i matinar des d’abans de les sis del matí, per a poder ser un dels “agraciats” que aconsegueix un d’eixos únics 20 números diaris. Són molts els que han fet cua des de les 7 del matí i, quan finalment han aconseguit arribat al mostrador, s’han trobat que ja no els donaven número. Aquesta situació tercermundista i degradant, impròpia d’un país de la Unió Europea, es repeteix dia rere dia, sense que ningú es mostre decidit a posar-li remei”.

Davant d’aquesta situació, el diputat de Compromís ha presentat al Consell “una pregunta parlamentària per a saber si el govern valencià és conscient d’aquesta situació i per a que ens diga quines mesures pensa prendre, dins de les seues competències, i dins de quins terminis, per a posar fi d’una vegada a aquesta situació inadmissible”.