Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que el PPCV està desacreditat per a parlar de finançament. Segons Morera, “està clar que el model de finançament que tant ens perjudica és la reforma feta pel PSOE a un model també molt dolent per als nostres interessos i que ve de l’època d’Aznar i passar-se les responsabilitats d’uns a uns altres no ens soluciona res a les valencianes i els valencians”.

 

Per a Morera, “les paraules de Javier Arenas, bon amic de Camps i de Jaume Matas corroboren que el PP no té interès en reformar el model de finançament autonòmic, un model que s’ha demostrat injust i poc equitatiu i del qual els valencians i valencianes eixim molt mal parats”.

 

Segons el síndic de Compromís, “la papereta que li deixa Arenas, i per tant la direcció del PP al PPCV és molt complicada, perquè el PPCV no pot vendre que el govern de Rajoy  ens respecta i no poden amagar la discriminació que pateix el País Valencià any rere any amb els Pressupostos Generals de l’Estat, amb la inversió territorialitzada o amb el finançament autonòmic”.

 

Per al portaveu de la coalició valencianista, progressista i ecologista, “totes les declaracions que puguen fer des del Consell i des del PPCV en eixa línia serà tot teatre, perquè és la realitat i ja sabem que no van a plantar-se i a enfrontar-se als seus caps de Madrid. Per tant, el PPCV no representa ni defensa els interessos valencians, és un partit totalment esgotat i no pot estar més temps al govern perquè cada dia que passa ens perjudica més i més a les valencians i valencians”.