Anar directament a les notícies

Morera considera que la reforma electoral que proposa Rajoy “és un segrest de la democràcia per a continuar en el poder”

Publicat el en General

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la reforma de la Llei Electoral que proposa el PP i que vol aprovar en solitari, “és un segrest de la democràcia i sols amaga les ànsies del PP per continuar en el poder siga com siga”.

 

Morera considera que la proposta de Rajoy per a l’elecció directa dels alcaldes, “és un robatori dels drets democràtics més fonamentals i és segrestar la voluntat majoritària dels ciutadans per a perpetuar al PP en el poder. Des de Compromís els hem dit que no i direm que no en tots els llocs on estem presents i, a més, anem a exigir al PP que respecte la voluntat democràtica del poble expressada a les urnes”.

 

Per al portaveu de Compromís, “tota reforma electoral que ve proposada pel PP sempre té el mateix sentit: limitar la representativitat, retallar la democràcia i la pluralitat, assegurar-se el poder i continuar fent negoci personal”.

 

  • Francesc

    Tenim la pitjor dreta d'Europa, d'orige dictatorial, i per això mateixa no tenen vergonya de fer un mètode d'elecció al seu gust, justet quan punxen en les enquestes i la major part de la societat dóna suport a unes altres forces polítiques, i clar, sent l'actual un sistema parlamentari, volen evitar que els pactes postelectorals els lleven el poder dels ajuntaments. Tenen les galtes molt dures estos senyors…