Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha recordat que demà, divendres 29 d’agost, farà just nou mesos del tancament de RTVV per part del govern del PP, un tancament que, en opinió de Morera, “ells justificaren perquè RTVV no era viable, perquè estava ofegada pels deutes i totes i tots sabem que si tenia deutes era per una mala gestió que el Consell mai va vigilar ni va denunciar”.

Morera ha recordat que ara “alguns ex directius estan imputats pel forat de 1.300 milions d’euros que han fet en RTVV, són responsables perquè ells manaven, decidien, contractaven, autoritzaven i jugaven sense control amb els diners públics de les valencianes i els valencians. Per això estan declarant davant d”un jutge i per això hauran de respondre a la justícia”.

A banda del front judicial obert contra els gestors de RTVV, el portaveu de Compromís considera que RTVV “és necessària per a la nostra cultura, per a la nostra llengua, per a la nostra vertebració com a poble i per a la nostra indústria audiovisual valenciana. Evidentment, des de Compromís tenim molt clar que la refarem, que tornarà i, a més, farem que paguen aquells que han destruït la radiotelevisió pública, aquells que l’han saquejada o que han ajudat a uns altres a fer eixe saqueig. No els eixirà de bades i hauran de pagar tot el mal que han fet a la nostra autonomia amb la desaparició de la nostra radiotelevisió pública”.