Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la reunió del Consell de hui, “desaparegut durant 20 dies, és una tornada a la realitat i més del mateix, perquè no han aprovat cap mesura de calat i d’importància per a superar la greu crisi social, econòmica i política que patim les valencianes i els valencians”.

En opinió de Morera, “hui el Consell ha celebrat un ple de tornada, per a contar-se com els han anat les vacances i poc més. No han aprovat mesures per a fer polítiques actives d’ocupació, i sembla que ho han fet tot d’amagades, perquè no han fet ni la transmissió de la roda de premsa pel canal de la Generalitat en internet, just hui que fa nou mesos del tancament dictatorial de RTVV”.

Per al síndic de Compromís, el govern de Fabra “és un govern esgotat, sense idees, sense força, sense projectes, sense il•lusió, opac i que viu en una realitat paral•lela que no és la realitat del carrer, la que pateixen milers de valencianes i valencians desemparats i sense un govern compromés amb els problemes de la gent”.