Bota al contingut principal

El portaveu de Cultura de Compromís en les Corts Valencianes, Josep Maria Pañella, ha anunciat que la seua formació “demanarà còpia del projecte presentat per José Miguel García Cortés per a saber quines són les propostes que han motivat a la Generalitat per a ser el favorit per a dirigir l’IVAM”. També, Pañella ha anunciat que des de la coalició demanaran una compareixença al parlament valencià, “en el moment siga nomenat, perquè explique la seua política al front de la institució”.

Pañella considera que García Cortés, “ha estat sempre una persona molt pròxima a Consuelo Ciscar i ha tingut càrrecs de responsabilitat als quals ha accedit per comptar amb el beneplàcit de Ciscar. Per tant, que una persona de l’òrbita de qui se’n va siga el nou director no soluciona res, no es produeix cap renovació, no afavoreix a fer cap neteja i, a més, assegura que no es remourà res del passat, cosa que interessa molt a l’ex directora que siga així”.

Segons Pañella, “el modus operandi del PP és el que és, ja el coneixem i amb nominacions així, no ajuden per a res per esborrar tota sospitat d’opacitat, d’amiguisme i de manca de transparència en les decisions i contractacions públiques. Nosaltres anem a vigilar tot el que passe a l’IVAM i volem saber com s’ha gestionat i què ha passat mentre ha estat Consuelo Ciscar al capdavant de l’institut”.