Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que les dades de l’atur d’agost, “ens posen al capdavant de la vergonya, sent l’autonomia on més ha crescut la desocupació, just en un mes que és turístic i en el qual se suposa que estacionalment creix la contractació. Sens dubte, les xifres ens fan una radiografia d’un govern que ha fracassat, que està apagat o fora de cobertura, que s’ha rendit i està esgotat”.

Segons Morera, “és molt escandalós que de 8.070 aturats de tot l’Estat, 7.372 s’han generat en el País Valencià, finalitzant així una tendència que ha durat només uns sis mesos i mentre, el govern de Fabra s’ha dedicat en crear conflictes, a fer cortines de fum i tot per no fer-se càrrec de les seues responsabilitats de govern i de gestió”.

El síndic de Compromís ha recordat que la situació de l’ocupació al País Valencià, “és molt dramàtica, continuem per damunt de la barrera del mig milió d’aturats i el Consell no té propostes ni accions concretes per ajudar a l’economia productiva i per a fer polítiques actives per crear ocupació estable i de qualitat”.