Bota al contingut principal

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha informat que este matí, en la junta de portaveus de la cambra baixa, el seu president ha donat lectura a un escrit del president de les Corts Valencianes, Juan Cotino, pel qual es demanava l’ajornament, una vegada més, del debat de la reforma estatutària valenciana, que espera a ser debatut des de la seua aprovació en el parlament valencià a març de 2011.

Per a Baldoví, “novament el PPCV, encapçalat per Cotino, fa gala de la seua més absoluta covardia, de la seua manca d’interès en defensar els interessos de les valencianes i els valencians i per a no contradir als seus caps de Madrid, han tornat a demanar l’ajornament del debat. Si ells demanen no tractar el tema encara, nosaltres el que demanem als diputats valencians del PP en Madrid, al Consell i als diputats del PPCV que se’n vagen a sa casa perquè una vegada més, i ja en van moltes, han demostrat que ni ens defensen ni ens representen”.

El diputat de Compromís ha recordat que per culpa del PP, “no s’aprovarà la reforma que intentava millorar les inversions territorialitzades de l’estat i ara que anem a començar en breu a treballar els Pressupostos Generals de 2015, el País Valencià perdrà de nou el tren d’unes millors inversions perquè el PPCV, Fabra i tots els seus no volen que s’aprove una reforma estatutària impulsada per ells mateixos”.

Per al parlamentari de Compromís en el Congrés dels Diputats, “es tracta d’una acció més que confirma la continuada traïció del PPCV a les valencianes i els valencians. Si el PPCV, si els seus diputats i senadors i si el Consell no aprofiten per a reivindicar, per a defensar els interessos valencians, no és bo per al nostre poble que continuen perdent el seu temps sense desenvolupar les seues funcions i tampoc és bo per al nostre poble que ens facen perdre més el temps i que les inversions no arriben i les discriminacions continuen”, segons Baldoví.