Bota al contingut principal

La diputada de Compromís ha denunciat hui que “el mal estat del barranc de les Ovelles i l’acumulació de brutícia que suporta, doncs este matí fins i tot es podia veure un sofà en este canal, a més d’altres deixalles, una situació que no es pot consentir”.

 

Mollà ha recordat que “en el mes de juliol des del nostre grup parlamentari ja vam preguntar a la Conselleria d’Agricultura per què s’havia desentès de la neteja del barranc, una desídia que havia provocat un lamentable estat d’abandonament i degradació, com porten molt de temps denunciant els veïns i veïnes de San Gabriel”.

 

En este sentit, la diputada de Compromís ha assenyalat que “tornem a exigir a la Generalitat que assumisca les seues obligacions i garantisca el bon estat del barranc, doncs l’actual dóna una penosa imatge de l’entrada sud d’Alacant i suposa una clara degradació ambiental per una zona on, a més, existeixen múltiples vivendes i un col·legi”.  

 

Sobre les obres d’adequació, Mireia Mollà ha apuntat que “volem que la Conselleria d’Agricultura ens done un termini concret per a la finalització de les obres, ja que ara que han sigut represes després d’un any paralitzades, els veïns i veïnes han denunciat el seu lent ritme”.

 

“Estos ciutadans i ciutadanes porten molt de temps suportant les falses promeses del Govern valencià i, en este sentit, exigim que les dates estiguen clares i que Agricultura complisca amb el termini establert”, ha conclòs la diputada de Compromís.