Bota al contingut principal

 

 

La portaveu adjunta del grup parlamentari Compromís, Mónica Oltra, ha registrat hui una sèrie de preguntes parlamentàries en Les Corts per què el Consell dóne explicacions sobre la modificació pressupostària publicada hui al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) per la qual 800.000 euros consignats a la promoció de les arts i la cultura i a CACSA seran destinats a empreses de televisió i ràdio per a la promoció del valencià.

 

“Volem saber –ha assenyalat Oltra- que pensa fer el govern del PP amb estos 800.000 euros que ha llevat de promoció cultural per a destinar-los a promoció en televisions privades. Ací el govern d’Alberto Fabra ha tancat la ràdio televisió pública, una eina fonamental per a promocionar la nostra llengua, per a després destinar fons públics per a promocionar el valencià en televisions privades”.

 

Per a Oltra “açò és una burla i una mostra més de què darrere del tancament de RTVV òbviament no estava la preservació de l’interés públic sinó tot el contrari continuar amb el desviament de diners d’allò que hauria de ser públic i te tots cap a projectes privats propers al govern del PP”.

 

“S’apropen les eleccions i comprovem com és continu el degoteig de diners públics retrets de diferents partides pressupostàries que d’una forma o un altra acabaran sent utilitzats per al benefici propagandístic del govern del PP”, ha denunciat la parlamentària de Compromís.