Bota al contingut principal

La diputada i portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha assegurat hui que “anem a registrar diverses preguntes en Les Corts per a que el conseller de Sanitat, Manuel Llombart, done explicacions sobre la plaga de rates que afecta a l’Hospital General”. 

Mollà ha assenyalat que “esta situació és intolerable, sobretot perquè pel que expliquen els treballadors no és nova i no es circumscriu únicament a l’àrea de parts, i, al mateix temps demostra la desídia del Govern valencià en el manteniment d’este centre públic”. 

“El problema és precisament que este cas s’emmarca dins de les polítiques de desmantellament de la sanitat pública que està portant a terme el Govern del PP i que són especialment visibles a Elx, amb totes les mancances que registren els centres públics, tot i el gran treball dels professionals sanitaris”, ha afegit.

La diputada de Compromís ha recordat que “encara està pendent la compareixença sol·licitada per Compromís en Les Corts per a que explique les deficiències de la sanitat pública en el municipi, doncs l’obligació del Govern valencià és garantir que este servei bàsic complisca amb totes les garanties i siga de qualitat”.