Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha declarat que “des de Compromís donem ple suport a la convocatòria dels sindicats d’ensenyants i d’alumnes i de les AMPAs per al proper dijous, dia 18 de setembre, sota el lema “Consellera dimissió!”. I és que les actuacions arbitràries i prepotents de la senyora Catalá han acabat amb la paciència de tots els estaments implicats en el món educatiu”.

 

El diputat de Compromís ha afirmat que “després d’una llarga trajectòria d’enfrontaments i de ninguneig cap a tots els estaments educatius, tant des del punt de vista laboral com de ratios escolar, tant pel que fa al menyspreu pel valencià com a aspectes com els menjadors escolars o el transport de l’alumnat, potser la gota que ha fet vessar el got ha estat la mostra de prepotència que ha donat avançant pel seu compte l’inici del curs escolar, simplement per a mostrar als seus amos de Madrid que era més fidel que ningú i que començava a aplicar la polèmica llei Wert abans que ningú no ho fera; i, sobretot, l’actitud de total menyspreu que ha adoptat davant la protesta, justa i completament raonada, per la situació insuportable que es patia en molts centres per culpa de la calor”.

 

Pañella ha recordat que “els enfrontaments del grup parlamentari de Compromís, i meus en particular, amb la consellera Catalá, han estat continus. I sempre hem trobat per la seua part la mateixa actitud de prepotència, menyspreu i total rebuig al diàleg i a la col.laboració. I, com es pot apreciar, aquesta no és una sensació que tinguem només nosaltres, sinó que és ben viva i sentida dins dels estaments educatius. Per això pensem que el millor favor que li podria fer la senyora Catalá a l’ensenyament públic valencià seria dimitir del seu càrrec i deixar pas a una altra persona que, fins i tot dins de les mateixes files del PP, estiguera disposada a un major diàleg i col.laboració amb els sectors implicats del món educatiu”.