Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha exigit hui “que la Conselleria d’Educació fixe d’una vegada una data real per al començament de les obres de rehabilitació del centre Manjón Cervantes, doncs els alumnes han hagut de començar un nou curs en barracons des que van ser desallotjats del centre en 2009”.

Mollà ha indicat que “la situació és intolerable, en tant que el PP porta des de 2011 assegurant que l’actuació es portaria a terme d’immediat, de fet, en maig de 2013 el Govern valencià assegurava que les obres començarien abans que acabara l’any”.

Per tant, no volem més falses promeses, sinó que exigim una data real per al començament de l’actuació que done solució a esta situació que els alumnes porten anys patint i que no mereixen haver de suportar ni un dia més”, ha destacat.

Per a la diputada de Compromís, “el cas del ManjónCervantes demostra com el Govern valencià desatén les necessitats d’un servei bàsic com és l’educació, una actitud que es reflecteix estos dies amb el caos del començament de curs”.