Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha assegurat hui que “és indecent que el PP seguisca mantenint a Sonia Castedo com a alcaldessa d’Alacant, especialment ara que coneixem que també serà imputada pel cas Rabassa per afavorir presumptament els interessos de l’empresari Enrique Ortiz en l’aprovació d’este pla i en l’arribada d’Ikea”. 

Mollà ha assenyalat que “parlem d’un nou cas judicial, però que en definitiva ve a confirmar una manera de governar Alacant basada en les irregularitats, l’opacitat i l’amiguisme, doncs ja ha quedat prou demostrat que les polítiques del PP en el municipi en els últims anys han anat dirigides a acontentar els interessos del triangle Alperi-Castedo-Ortiz”. 

En este sentit, la diputada de Compromís ha destacat que “la situació en l’Ajuntament d’Alacant ja venia sent insostenible des de la imputació de Castedo en el cas Brugal i per això hem demanat la dimissió de l’alcaldessa en reiterades ocasions, de manera que esta nova imputació fa insultant que el PP seguisca mantenint-la en els seus càrrecs”. 

“No volem que el president de la Generalitat i del PPCV, Alberto Fabra, vinga a parlar-nos de línies roges en les pròximes llistes electorals, volem que actue d’immediat i que faça dimitir a Sonia Castedo com a alcaldessa d’Alacant, o és que no considera prou motiu estes dues imputacions?”, ha preguntat Mollà.

Per la seua banda, el secretari de Compromís per Alacant, Ignasi Bellido, ha afirmat que “Alacant no pot seguir condemnada a seguir sota l’ombra de la corrupció i amb el seu nom lligat a representants polítics sobre els que pesen acusacions gravíssimes en l’àmbit públic”. 

“I no és només qüestió d’imatge, doncs esta ciutat porta molt de temps sumida en el desgovern i en la nefasta gestió d’una alcaldessa més preocupada per amagar-se de l’opinió pública i pels casos judicials en els que es troba implicada”, ha conclòs.