Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha declarat que “un any més, la conselleria d’Educació ha fallat en els seus càlculs sobre el nombre de persones que voldrien cursar estudis en l’Escola Oficial d’Idiomes de Castelló i, fruit d’aquesta incompetència, 4.500 persones han quedat fora per manca de places. I, evidentment, la responsable última d’aquest caos és la mateixa consellera Catalá”.

 

El diputat de Compromís ha exigit “una solució immediata al problema que plantegen aquestes 4.500 persones, que tenen dret a cursar els estudis d’un idioma que els puga permetre millorar els seus coneixements idiomàtics i, amb ells, les seues possibilitats laborals, sense que ens valga cap excusa que puguen al.legar des de Conselleria”.

 

Pañella ha donat també suport “a l’exigència repetidament formulada de la creació d’una Escola d’Idiomes a Vila-real, com des de Compromís fa anys que venim exigint, tant des de l’ajuntament com des de les Corts, per tal de donar resposta a les necessitats d’aprenentatge idiomàtic d’aquesta població. Per aquesta raó, des de Compromís ens fem solidaris una vegada més amb les peticions en aquest sentit de l’alumnat i amb les seues accions per a exigir-les”.

 

El diputat de Compromís ha anunciat que “durem una vegada més a les Corts aquest tema de l’Escola d’Idiomes, tant pel que fa a la manca de places a Castelló com a la creació d’una Escola pròpia a Vila-real, i exigirem a les autoritats del govern del PP una resposta clara a les peticions i les necessitats de la ciutadania que els arriben en aquest sentit”