Bota al contingut principal

La diputada i portaveu de Compromís per Elx, Mireia Mollà, ha afirmat hui que “anem a registrar una pregunta parlamentària per a que la Conselleria d’Educació ens indique en quin estat es troba el promès nou edifici per al Conservatori d’Elx”.

 

Mollà ha apuntat que “la infraestructura actual és insuficient per acollir la demanda, tal i com s’ha tornat a posar de manifest este any, en el que el 70 per cent de sol·licitants s’han quedat sense plaça per manca d’espai en el centre”.

 

En este sentit, la diputada de Compromís ha recordat que “des de l’any 2005 està pendent la construcció del nou edifici que, en principi, hauria d’anar ubicat al campus de la Universitat Miguel Hernández, però no sabem ni en quin estat es troba el procés de cessió dels terrenys”.

 

“Per tant, des de Compromís anem a exigir a la consellera, María José Catalá, que informe sobre l’estat del projecte i aclarisca si hi ha intenció de portar-lo a terme o, com tot apunta, se suma a la llarga llista de promeses incomplertes del Govern valencià que al llarg d’estos anys ha preferit invertir els diners en projectes ruïnosos i no en àmbits bàsics com el de l’educació”, ha conclòs.