Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha denunciat que “la conselleria d’Educació va adquirir abans de l’estiu uns programes informàtics destinats a la FP, absolutament necessaris per al seu bon funcionament, però ara resulta que no poden ser utilitzats, perquè el Consell encara no els ha pagat”.

 

El diputat de Compromís ha parlat de “vergonya aliena” per a referir-se a aquesta situació. “És vergonyós, ha declarat, que el govern dels valencians vaja en llengües per haver adquirit un producte que després no pot usar perquè encara no l’ha pagat. Davant d’aquesta situació tan vergonyosa, li he presentat a la consellera Català una pregunta parlamentària per a que ens explique els fets, i més concretament, en quina data es va signar el conveni, si els diners per a la seua adquisició estaven consignats, cas d’estar-ho per què no s’ha pogut disposar d’ells, a quin import ascendien, si s’ha pagat ja finalment i, cas d’haver-se fet, en quina data i, si és així, com és que encara no es poden utilitzar legalment eixos programes”.

 

Pañella ha parlat d’“actuacions i incompliments que deixen la Generalitat Valenciana a l’altura del betum, identificant-la amb morositat d’una manera inacceptable que deixa el govern dels valencians a un nivell vergonyós de desprestigi. Un nivell que costarà déu i ajuda a un nou govern de signe diferent, sorgit de les eleccions autonòmiques del proper maig, recuperar la imatge i la confiança de les persones i les empreses sobre la nostra més important institució”.