Bota al contingut principal

El diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, considera que la dimissió del president de RTVE, Leopoldo González-Echenique, “és preocupant, sobretot perquè no sabem qui vindrà a ocupar el seu càrrec, perquè el PP el que pretén i vol és tindre una RTVE encara més dòcil de la què hem patit els ciutadans en els últims anys de govern de Rajoy”.

Per a Baldoví, el president de RTVE, “ha dimitit perquè no li deixaven més opcions, ha fracassat amb les seues fórmules i encara que es nega a executar un ERO, González-Echenique serà també recordat per haver impulsat una redacció paral•lela per a manipular la informació, al més pur estil del pitjor PP, que és el que va fer el PP valencià amb el desaparegut Canal 9. A més, tampoc ha sabut posar els recursos de RTVE per a recuperar les audiències”.

El diputat de Compromís ha recordat que l’ara expresident de RTVE, “no ha sigut en cap moment garant de la pluralitat, i prova d’això són els debats de les passades eleccions europees, en els quals es van silenciar als partits que no els interessaven i que avui sí que disposen de representació en el Parlament Europeu, com és el nostre cas”.