Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en el parlament valencià, Enric Morera, considera que les declaracions d’ahir del president de la cambra autonòmica, “són molt desafortunades i poc apropiades per al president de les Corts”. Segons Morera, “el senyor Cotino no ens pot donar cap lliçó ni pot enganyar a la ciutadania ni portar a la ciutadania al pànic i al terror. Ell, que ha estat en un govern que ha saquejat els diners públics aprofitant la vinguda del Papa, o que els diners dels valencians per a cooperació se’ls han quedat les butxaques d’uns quants mafiosos, no està en condicions de donar-nos cap lliçó”.

Per a Morera, i tal com a respondre ahir en conèixer les declaracions des del seu compte de Twitter, “en els governs del PP que ha controlat Cotino s’ha furtat fins i tot en el nom del Papa i als pobres d’Haití. Això sí que és terrorisme”. A estes declaracions, el síndic de Compromís considera que el que deu Cotino a la societat, “és com a mínim una disculpa per eixes declaracions i de pas, que demane perdó per tot el mal que ha fet en estos anys com a conseller, que no és poc”.

El síndic de Compromís ha afegit també que terrorisme, “és anar a visitar a les famílies de les víctimes del Metro per a comprar el seu silenci. Terrorisme és no ajudar a conèixer la veritat de l’accident, no rebre, no atendre als familiars i no reconèixer institucionalment i donar suport a eixes persones”.