Bota al contingut principal

El diputat de Compromís Juan Ponce ha lamentat hui que“el Consell no done més explicacions sobre els retards que vénen patint des de fa anys infraestructures fonamentals per a Alacant, que segueixen sense ser una realitat per la manca d’inversions del Govern valencià”.

 

Ponce ha realitzat estes declaracions després de la comissió d’Infraestructures que ha tingut lloc hui a Les Corts i en la Compromís havia demanat la compareixença de la consellera, Isabel Bonig, per explicar el retard d’estes obres. Tanmateix, qui ha comparegut finalment ha sigut el secretari autonòmic d’Infraestructures, Victoriano Sánchez-Barcaistegui.

 

El diputat de Compromís ha explicat que “des de Conselleria s’ha ratificat que no es construirà el túnel de la Serra Grossa, paralitzat des de 2011, per manca de pressupost i s’ha reconegut que l’actuació en el barri de Santa Creu, que s’inicià en 2012 però va ser paralitzada pocs mesos després, no finalitzarà fins principis de 2015”.

 

“Sobre l’accés sud, s’ha apuntat que es preveu acabar les obres a finals d’este any i les de la Via Parc acabaran en març o abril del pròxim, segons ha informat el secretari autonòmic”, ha destacat.

 

Alhora, Juan Ponce ha indicat que “no ha existit cap compromís del Consell d’efectuar les reparacions del passeig litoral per fer-lo realment accessible i no s’ha informat sobre l’estat de les obres en el barranc de les Ovelles, tot i que des de Compromís preguntàvem per totes les àrees sense distingir per conselleries”.

 

Per al diputat de Compromís, “finalment veiem com Alacant ha hagut de patir anys de retard en la posada en marxa d’estes infraestructures bàsiques que, curiosament, acabaran inaugurant-se, si no pateixen més retards, poc abans de les eleccions, una cita que sí sembla fer-los donar-se pressa a l’hora d’actuar”.