Anar directament a les notícies

Mollà reclama la retirada d’una campanya publicitària de la Diputació d’Alacant

Publicat el en General

“Con la vuelta al cole… ¿Tienes que comprar libros? Te mereces un capricho”, és una burla a tantes famílies amb problemes econòmics agreujats per la despesa extra de l’inici del curs escolar i les retallades del PP.

La diputada de Compromís, Mireia Mollà, ha exigit hui a la Diputació d’Alacant la retirada d’una campanya publicitària de promoció de la Costa Blanca en que s’utilitzen uns cartells en què es pot llegir “Con la vuelta al cole… ¿Tienes que comprar libros? Te mereces un capricho” sobre una imatge d’una dona i un home brindant en un restaurant.

Per a Mollà “es tracta d’una campanya publicitària molt desafortunada. Quan hi ha tantes famílies amb greus problemes econòmics i que no poden assumir la despesa que suposa la compra dels llibres de text en l’inici del curs escolar, estes paraules del cartell de la Diputació d’Alacant són una burla”.

“I més tenint en compte que les brutals retallades que els governs del PP han realitzat a les ajudes als llibres de text han suposat una autèntica desfeta econòmica per a tantíssimes famílies, que per molt que la Diputació ho publicite no podran permetre’s cap caprici a la Costa Blanca”, ha assegurat Mollà.

“S’afegeix a este despropòsit que amb esta campanya la Diputació enfronta sense cap mirament dos indústries que necessiten igualment suport de l’administració com són l’editorial i la turística”, ha conclòs la diputada de Compromís.