Anar directament a les notícies

Pañella “En 8 mesos no faran els centres escolars que tenen pendents des de fa 20 anys”

Publicat el en Educació i Cultura

El diputat de Compromís per Castelló, Josep Maria Pañella, ha declarat que “al PP li han entrat ara les presses, després de 20 anys de no acalorar-se, i vol construir en els 8 mesos que li queden els centres escolars que duia anys prometent sense fer-los, i que Alberto Fabra ha tornat a prometre ara, tal i com ja ho va fer l’any passat. Lògicament, la raó de tanta pressa sobtada no són sinó les enquestes que li estan dient, de manera repetida, que els seus dies al front del Consell estan comptats”.

El diputat de Compromís ha assegurat que “com una demostració més de les improvisacions amb què funciona el PP del Consell, quan ha volgut començar a efectuar les obres promeses pel president, a veure si cola i aconsegueixen atenuar una mica la sagnia de vots, s’ha trobat que no havien pressupostat eixos diners en les partides destinades a Educació; una prova més, si en calia cap, que no ho tenien previst, i que tot ha estat fruit de la improvisació i el nerviosisme. I per això han hagut de recórrer a la signatura d’un conveni amb una altra conselleria, en aquest cas la d’Infraestructures, per a que aquesta aporte els tècnics que Educació no té ni diners per a contractar, a veure si així donen la impressió que estan fent alguna cosa”.

Pañella ha declarat que “de totes maneres, podem afirmar sense por a equivocar-nos que tampoc així acompliran la promesa de construir aquests centres, que estaran encara per fer quan acabe l’actual legislatura i hauran de ser assumits pel govern que vinga darrere, i que tot fa pensar que no serà, afortunadament, del seu mateix signe polític. I és que podem assegurar que, ni en Educació ni en altres matèries, en 8 mesos no faran tot allò que durant 20 anys no han fet.”.