Bota al contingut principal

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, s’ha referit hui al fet de què el President de la Generalitat Alberto Fabra haja encarregat a la policia autonòmica investigar els interrogatoris que els seu cap de seguretat va realitzar al personal de confiança del Vicepresident, José Císcar.

 

Per a Oltra “situacions com esta rebaten el dogma repetit per la dreta de què un govern amb majoria absoluta dona estabilitat. Este govern del PP és el més inestable que hem tingut en tota la nostra història en este territori”.

 

“El problema és que eixes baralles internes del Partit Popular estan afectant-nos a tots perquè tenim un govern pendent de les seues lluites que no es dedica a governar sinó a les ocurrències que acaben repercutint en els ciutadans”.

 

“Esta situació que barreja filtracions que deixen molt mal Fabra, topos, interrogatoris i investigacions sobre els interrogatoris és esperpèntica. No sabem –ha afegit la diputada de Compromís- si es que el govern de Fabra, com no governen, han decidit fer-li el guió a Santiago Segura per a Torrente 6. No eixim de l’estupefacció, ens preguntem com ho fan els ciutadans, si la policia en este país no té altra feina que estar dirimint les baralles internes del PP”.

 

Segons Oltra “els detalls que anem coneixent són preocupants. El sinistre interrogatori d’un policia a funcionaris durant tres hores, un tercer grau fora de tot estat de dret i de les normes establertes i ara la investigació sobre eixos interrogatoris que probablement encarregaria algun alt càrrec de la Generalitat”

 

“Quan hi ha un govern que està en esta circumstància, paralitzat per la incapacitat de controlar les seues qüestions internes, un President el que ha de fer és convocar eleccions perquè no està capacitat per a governar”.