Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, considera que la gestió governamental en el cas de contagi d’ebola és “nefasta”, per la qual cosa s’ha sumat a la petició de dimissió de la ministra Mato, tal com ho han fet ja associacions i sindicats.

Baldoví ha informat que avui mateix “hem registrat la petició urgent de compareixença de la ministra, perquè entenem que, en un cas de tanta gravetat, on han fallat estrepitosament els protocols, els ciutadans necessiten respostes clares. La informació és clau en aquestes circumstàncies”.

Baldoví considera que el govern, “és tan aficionat i improvisa tant que deixen els temes importants a la providència divina, i així ens va. I el que no deixen a decisió del santoral ho deixa en mans de les farmacèutiques, la qüestió és que el ciutadà sempre es queda en l’últim lloc de les prioritats del govern de Rajoy”.

El parlamentari de Compromís considera que Rajoy “està tardant molt a actuar, igual que ha trigat Sanitat. Si quan acabe el dia la ministra no ha dimitit o ha estat destituïda, serà un clar símptoma que la incompetència de Mato s’ha encomanat a tot el govern, inclòs el president”, segons Baldoví.