Bota al contingut principal

El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que les enquestes publicades hui i que done per perduda la majoria dels populars, mentre que creixen en vots les forces progressistes auguren, “el final d’un règim, un partit que ens ha dut a la total pobresa de les persones, a la desocupació, al desmantellament dels serveis públics, a la indecència de les institucions i de la democràcia. Eixa etapa arriba a la seua fi i ha de començar un temps d’il·lusió per a les valencianes i els valencians”.

Segons Morera, “ara és factible una gran majoria parlamentària compromesa per treballar per per persones, per solucionar els problemes de la ciutadania i per posar al lloc que els correspon a aquells qui han permés el saqueig, l’empobriment i la corrupció. Ja n’hi ha prou, la ciutadania està ben farta i és possible reflotar el País Valencià des de la pluralitat”.

Per al portaveu de Compromís, “el 9 d’Octubre, el Dia Nacional Valencià, ha començat amb molt bones notícies i la ciutadania ha dit ja en les enquestes que les polítiques que ens han empobrit i perjudicat com a poble arriben a la seua fi i nosaltres, des de Compromís, podem assegurar que anem a estar treballant per engrandir eixa majoria necessària per rescatar el País Valencià i les persones que l’habiten”.