Bota al contingut principal

El diputat de Compromís per Castelló, Josep Maria Pañella, li ha presentat “una pregunta parlamentària a la consellera d’Infraestructures per a que es definisca clarament sobre per on pensa passar el TRAM de Castelló en la línia que unirà la UJI amb el Grau, i que volen inaugurar el proper més de novembre. Perquè la consellera sap perfectament que hi ha una sentència ferma del Suprem que impedeix el seu pas per l’interior de Ribalta, i totes les maniobres que vulguen fer per tergiversar aquesta sentència no seran sinó subterfugis inadmissibles”.

El diputat de Compromís ha assegurat que “volem saber si la consellera i el govern valencià en el seu conjunt comparteixen l’actitud que està sostenint el PP des de l’ajuntament de Castelló, que voldria canviar la consideració legal del parc Ribalta per a permetre el pas del TRAM. Si és així, que ens explique com s’ho pensa fer per a no incomplir la sentència judicial i, cas contrari, que ens diga per on volen desviar el TRAM, amb quin calendari d’execució i a càrrec de quin pressupost”.

Pañella ha mostrat “el nostre profund malestar pel comportament del PP respecte a les sentències judicials, que quan li convenen les sacralitza fins a nivells màxims i, en canvi, quan es considera perjudicat per elles, senzillament procura ignorar-les i obrar com si no existiren. I, per desgràcia, tenim precedents en les diferents conselleries, des de la negativa a acceptar la unitat de la llengua i la validesa de les titulacions a la intenció de mantenir el copagament per més que haja estat declarat nul pels tribunals. Per això volem saber quina és l’alternativa que ens proposa per a aquest tram del TRAM, un problema en el qual es van clavar ells a soles, contra les opinions contràries dels experts i les advertències que els vam fer des de l’oposició i el moviment veïnal”.