Bota al contingut principal

El portaveu adjunt de Compromís, Fran Ferri, ha denunciat hui que el govern del PP arrastra impagaments d’ajudes a programes de suport a l’I+D i als emprenedors des de l’any 2012.

 

A través de dues peticions de documentació Ferri ha rebut la confirmació per part del Conseller d’Economia, Máximo Buch, de què concretament, encara no han rebut el pagament de les ajudes concedides els beneficiaris del ‘Programa de contractació de Personal per a Gabinets d’I+D (EXPANDE)’ i el ‘Programa de Creació d’Empreses de Bases Tecnològica del Pla d’Empreniment’, els dos corresponents a l’exercici 2012.

 

Per a Ferri “estos impagaments demostren que amb l’I+D i els emprenedors el govern del PP només practica una política d’escaparata, s’omplin la boca de la necessitat de donar suport a estos sectors però després tarden anys en pagar les ajudes adreçades a donar-los suport”.

 

“Un exemple d’esta hipocresia que practica el PP és la proposició no de llei que el grup popular ha portat per al ple de Les Corts de demà en què plantegen que la cambra mostre la seua conformitat amb la política que el Consell està duent a terme en torn a l’I+D. El que ha de fer el govern és pagar el que deu, el que necessita la nostra economia és un govern que pose l’I+D+i en el centre d’una política de canvi de model productiu”, ha conclòs el diputat de Compromís.