Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha denunciat hui que “el conseller d’Economia i Turisme, Máximo Buch, assegurà ahir que les actuals connexions de l’aeroport de l’Altet són suficients, quan la realitat és que és l’aeròdrom turístic de la Mediterrània pitjor connectat”.

 

Mollà ha realitzat estes declaracions després de la interpel·lació que va realitzar ahir a la vesprada al ple de Les Corts sobre la política general del Consell en la promoció de l’aeroport de l’Altet i les principals destinacions turístiques.

 

En este sentit, la diputada de Compromís ha explicat que“el nostre grup parlamentari ha tornat a denunciar que l’aeroport de l’Altet, tot i ser uns dels principals de l’Estat, no compta amb connexió ferroviària, un fet que resta competitivitat al conjunt de la província d’Alacant en l’àmbit turístic, com han denunciat en moltes ocasions els sectors afectats”.

 

“Davant esta situació, el conseller de Turisme es va limitar a afirmar que la manca de connexions no afecta a la xifra de passatgers que rep un aeroport, com si el transport a les destinacions turístiques no fora important a l’hora de la seua elecció”, ha destacat.

 

Mireia Mollà ha indicat que “esta intervenció de Máximo Buch no és sorprenent, si tenim en compte que la consellera d’Infraestructures, Isabel Bonig, ja va afirmar ara fa un any en Alacant que esta connexió no era prioritària i que els enllaços per bus eren suficients, ignorant així les aglomeracions que pateixen els voltants de l’aeroport en determinats períodes de la temporada alta”.

 

La diputada de Compromís ha explicat que “en la moció subsegüent a esta interpel·lació, demanem al Consell que reivindique al Govern una partida en els Pressupostos Generals de l’Estat referent a esta actuació, està en la seua mà l’elecció de defensar els interessos econòmics d’Alacant o callar davant els seus caps de fila a Madrid”.