Bota al contingut principal

 

  • Compromís critica la nova bandada del Consell en retirar el criteri favorable a la Llei per la igualtat LGTBI

 

 

El portaveu adjunt del grup parlamentari Compromís, Fran Ferri, ha criticat hui la retirada per part del Consell del criteri favorable que havia expressat a la presa en consideració e la proposició de llei integral per la igualtat efectiva de persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals i contra la discriminació pe orientació sexual o identitat de gènere, presentada pel grup socialista a Les Corts.

 

Segons ha explicat Ferri “el Consell s’escuda en un informe del ministeri per a canviar de criteri però ningú dubta que el que s’amaga darrere és la divisió interna en el Partit Popular on, desgraciadament, encara triomfen les posicions més ultres i homòfobes. Estem davant d’un partit desconnectat de la societat valenciana, que és moderna, oberta i tolerant cap a la diversitat d’orientació sexual o identitat de gènere”.

 

“Amb esta decisió el govern del Partit Popular es posa al costat de les posicions més ultres del seu partit i deixa abandonades a totes les persones que dia a dia pateixen agressions o mostres de discriminació per sentir-se de manera diferent o estimar a persones del seu mateix sexe.”.

 

“Lamentablement, no ens sorprèn esta negativa perquè el Partit Popular ja havia rebutjat anteriorment totes i cadascuna de les propostes de Compromís per a lluitar per la igualtat LGTB en l’àmbit educatiu, policial, laboral o de la tercera edat. El que si que ens sorprèn és que el Consell faça el ridícul i canvie de criteri de manera tan abrupta” ha conclòs Ferri.