Bota al contingut principal

La diputada de Compromís Mireia Mollà ha afirmat hui que “anem a registrar una pregunta parlamentària per a que el conseller de Sanitat, Manuel Llombart, explique si pensa dotar de més personal d’Infermeria a la primera planta esquerra de l’Hospital General d’Elx”.

 

Mollà ha indicat que “els treballadors han denunciat que només existeixen dos infermers per atendre a vint persones hospitalitzades, entre les que es troben pacients trasplantats que necessiten d’una atenció constant, de manera que existeix una clara manca de personal”.

 

“En este sentit, exigim a la Conselleria de Sanitat que done una resposta urgent a esta situació i dispose de més infermers esta planta per garantir una atenció de qualitat als pacients”, ha destacat.

 

La diputada de Compromís ha lamentat “que l’Hospital General d’Elx estiga patint de manera tan greu les retallades que aplica el Govern valencià a la sanitat pública, unes polítiques que s’evidencien en aspectes com l’augment de les llistes d’espera i la manca de personal i per això des de Compromís seguirem reclamant recursos per assegurar que els il·licitans i il·licitanes reben una atenció sanitària en bones condicions”.