Anar directament a les notícies

Oltra: “El govern del PP no ens dóna les factures de la caixa fixa perquè hi ha tanta porqueria que l’endemà haurien de marxar”

Publicat el en General

La síndica adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha assegurat hui sobre la negativa a complir la sentència del TSJ i lliurar les factures de la caixa fixa que “menteix Moragues, menteix Fabra i menteix María José Català quan ens neguen les factures pel suposat col·lapse de l’administració. Ho explica la mateixa sentència, només han de prémer un botó, el Govern valencià podria immediatament facilitar una relació informàtica de les despeses i reclamar després nosaltres factures o justificants concrets”.

“El Govern valencià no prem el botó perquè, si ho fa, l’endemà se n’ha d’anar de tanta porqueria que hi ha. En aquest escàndol de la utilització fraudulenta de la caixa fixa hi ha molt més diners desviats del que es parla en casos com Gürtel, Brugal i les targetes black”.

Segons la diputada de Compromís “les factures de caixa fixa que hem conegut estan signades per caps de gabinet dels consellers i no pels funcionaris com ha afirmat el conseller Moragues per intentar defensar-se”.

Oltra ha assenyalat que “el govern del PP ha utilitzat la caixa fixa per amagar contractes fraccionats i per pegar-se la vida pare amb despeses de luxe, mentre una quarta part de la població viu en la misèria”.

Què haguera passat si els diners de la caixa negra s’hagueren destinat a la renda garantida de ciutadania?, ha recalcat Mónica Oltra en la sessió de control al president Fabra d’avui.

 • Luis

  D’avui??

 • Luis

  En el meu poble es diu “De hui” a lo millor el vostre es un atre poble que esta molt molt mes al nort.

 • Jordi

  Luis, per favor, eixes polèmiques sobren ací. Cadascú parla i escriu com vol, sempre que siga normatiu, i ambdós formes ho són. A carlet diguem “botella”, però mon pare em conta que quan ell era xicotet, els vells del poble encara deien “ampolla”. Prou tonteries, va

 • lladresmésquelladres

  I el senyor Bellver també menteix, diu que si algú ha fet res fora de lloc amb els diners de la caixa fixa hauria de tornar-los, com si no tingueren constància de que es fa amb eixos diners. Si ells no ho saben haurien de donar-li les dades a l’oposició perquè els fera la faena. O que feren una auditoria. Segons Bellver, ell no s’adona de res, els altres van ficant la mà i ell fa prou amb saber on té el partió de la finca i on l’han aparcat el cotxe oficial.

  Unes barbaritats que s’han gastat diàriament per a estalviar-se pagar res amb els seus elevats sous i dietes, xifres astronòmiques que també paguen els que van votar al PP. Si mirem el còmput general les targetes black de Bankia se queden curtes. Han d’anar a la presó i tornar-ho tot per imperatiu legal i no per la gràcia dels senyorets.

  El xato també diu que les despeses de presidència són les que van amb el càrrec, el que no crec que recorde és que ja vàrem veure quines factures es gasta la presidència amb els diners de tots, gràcies a un talp al qual per a perseguir-lo han hagut d’incomplir la llei.

 • lladres

  577.000 euros de despesa per dia hàbil, 300 comptes per a càrrecs públics, i una sentència del TSJ que els obliga a publicar les dades. Però com no estem en un estat de dret, l’executiu continua negant la informació a qui la demana, a tot plaer, i encara acabarà pagant una multa l’administració i els ciutadans com sempre acabarem pagant la irresponsabilitat d’uns pocs. Qui ho entenga que ho compre.

 • Luis

  Jordi, respecte la teua opinio pero tu la meua no, yo no dic tonteries. Soc votant de Compromís pero en materia llingüistica estic en desacort.