Bota al contingut principal

La síndica adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha assegurat hui sobre la negativa a complir la sentència del TSJ i lliurar les factures de la caixa fixa que “menteix Moragues, menteix Fabra i menteix María José Català quan ens neguen les factures pel suposat col·lapse de l’administració. Ho explica la mateixa sentència, només han de prémer un botó, el Govern valencià podria immediatament facilitar una relació informàtica de les despeses i reclamar després nosaltres factures o justificants concrets”.

 

“El Govern valencià no prem el botó perquè, si ho fa, l’endemà se n’ha d’anar de tanta porqueria que hi ha. En aquest escàndol de la utilització fraudulenta de la caixa fixa hi ha molt més diners desviats del que es parla en casos com Gürtel, Brugal i les targetes black”.

 

Segons la diputada de Compromís “les factures de caixa fixa que hem conegut estan signades per caps de gabinet dels consellers i no pels funcionaris com ha afirmat el conseller Moragues per intentar defensar-se”.

 

Oltra ha assenyalat que “el govern del PP ha utilitzat la caixa fixa per amagar contractes fraccionats i per pegar-se la vida pare amb despeses de luxe, mentre una quarta part de la població viu en la misèria”.

 

Què haguera passat si els diners de la caixa negra s’hagueren destinat a la renda garantida de ciutadania?, ha recalcat Mónica Oltra en la sessió de control al president Fabra d’avui.