Bota al contingut principal

El diputat per Castelló de Compromís, Josep Maria Pañella, ha declarat que “la situació educativa és una mica el món al revés. La consellera d’Educació margina i persegueix justament aquelles escoles que més hauria d’afavorir i premiar, pel seu gran treball en defensa del valencià. I justament per això, nosaltres les homenatgem, com una manera de fer-los costat contra aquests atacs de la consellera”.

El diputat de Compromís ha explicat que “en l’acte que vam celebrar diumenge al Puig, vam tenir l’honor de premiar alguns centres educatius, entre els quals els col.legis Herrero i Mestre Canós de Castelló, que s’han distingit pel seu treball en favor de l’escola pública, de qualitat i en valencià, i que justament per aquesta raó estan patint les represàlies de la consellera Catalá”.

Pañella ha fet notar que “a tots aquests centres, com a tantes altres persones i institucions que estan patint les conseqüències de la nefasta política del PP, els hem demanat que resistisquen encara uns mesos més, fins el maig de l’any vinent, quan confiem, com molta altra gent, que tinga lloc un profund gir electoral de la ciutadania, i que l’actual govern del PP haja d’abandonar el control de la Generalitat. Llavors, el “compromís de Compromís” és que si, com esperem, juguem un paper important en l’esperat i necessari canvi, invertirem per complet la tendència actual del món educatiu, i afavorirem i recolzarem iniciatives tan lloables com les que duen endavant, malgrat l’actual consellera, aquests dos i molt altres centres del nostre país”