Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la injecció de 700 milions d’euros per a la construcció del corredor central de mercaderies, “és un insult per a l’economia valenciana i demostra que els valencians no pintem res per al govern central. El Govern d’Espanya de Mariano Rajoy torna a perjudicar l’economia productiva valenciana. La inversió de fons Feder en el corredor central és tirar els diners, mentre que necessitem ràpidament el corredor mediterrani per eixir de la crisi i ajudar a la nostra economia productiva valenciana”.

Morera ha fet estes declaracions en el transcurs de la inauguració de la tradicional Fira de Tots Sants de Cocentaina, “ciutat que ha sabut consolidar i vendre la seua riquesa a l’exterior, en una comarca que podria tindre més pes econòmic si els diferents governs invertiren en el nostre territori el que ens pertoca, la qual cosa no passa. Sens dubte, les indústries de l’Alcoià, el Comtat, el Vinalopó o la Vall d’Albaida tindrien més esperances si pel País Valencià passara un corredor mediterrani que tots prometen però que ningú fa, i les informacions de hui confirmen que Mariano Rajoy no serà cap excepció en eixe aspecte i per això, podem dir que el corredor mediterrani és totalment inviable mentre a Madrid governe qui ens perjudica i la Generalitat l’ocupe qui calla i atorga”.

Segons el síndic de Compromís, “és lamentable que el president de la Generalitat, Alberto Fabra, no reclame inversions en esta infraestructura tan necessària per a les nostres empreses, per a l’exportació dels nostres productes, per a la internacionalització d’allò que fem i que produïm d’una manera tan professional els valencians”.

Morera ha anat més enllà i ha assegurat que, si les nostres empreses tanquen, si no podem generar més ocupació, “és perquè el govern de Rajoy no vol, té altres prioritats en altres zones de l’estat, però és molt lamentable que el Consell de Fabra no es plante, que no proteste i que retire el seu suport a Rajoy mentre no s’invertisca al territori valencià el que mereixem”.