Bota al contingut principal

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la investigació de la Fiscalia als regals fets per una empresa, presumptament beneficiada per contractes de l’administració, a l’ex conseller Serafín Castellano i actual delegat del Govern, “deixa en molt mal lloc als diferents governs autonòmics del PP, però també deixa en molt mal lloc al govern central per no moure fitxa, per no dir res al respecte, quan la justícia està investigant al seu delegat per pràctiques gens apropiades per a un gestor públic”.

Segons Morera, “no són suficients les disculpes, no són suficients les declaracions i per això volem la informació, volem els contractes als quals no hem tingut accés i mitjançant els quals, el senyor Serafín Castellano va fer concessions multimilionàries sent conseller de Governació i gràcies a això s’ha lucrat amb regals molt importants. Volem eixa informació i volem transparència, perquè estem parlant de diners públics”.

Cal recordar que el diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, sol•licità explicacions del govern central en compareixença en comissió, la qual encara no se sap si serà acceptada o no per l’executiu de Rajoy.